1 790 Kč
V pořadí druhá edice ginu pro Pepper Field, tentokrát z dílny lihovaru Žufánek. Tato verze stojí na lyofilizovaném pepři, který v minulém roce získal gastronomického Oscara – Golden Fork.
„Náš lyofilizovaný pepř je čerstvý zelený kampotský pepř v solném nálevu, který u nás v Česku sušíme mrazem. Je to jediná technika, díky které zůstane v pepři všechna původní chuť, aniž by ztratil na kvalitě. Výhodou je, že se dá skladovat jako sušený pepř, a přitom chutná jako čerstvý, ne-li lépe. Když jej pak spojíte s tekutinou, opět nasaje vláhu a chutná jako čerstvé zrnko,“ vysvětluje David Pavel z Pepper Fieldu.
Výsledkem je fantasticky aromatický gin plný charakteristické chuti kampotského pepře obalený jalovcem, olivami a bazalkou.
A hlavně chutnat.
V pořadí druhá edice ginu pro Pepper Field, tentokrát z dílny lihovaru Žufánek. Tato verze stojí na lyofilizovaném pepři, který v minulém roce získal gastronomického Oscara – Golden Fork.
„Náš lyofilizovaný pepř je čerstvý zelený kampotský pepř v solném nálevu, který u nás v Česku sušíme mrazem. Je to jediná technika, díky které zůstane v pepři všechna původní chuť, aniž by ztratil na kvalitě. Výhodou je, že se dá skladovat jako sušený pepř, a přitom chutná jako čerstvý, ne-li lépe. Když jej pak spojíte s tekutinou, opět nasaje vláhu a chutná jako čerstvé zrnko,“ vysvětluje David Pavel z Pepper Fieldu.
Výsledkem je fantasticky aromatický gin plný charakteristické chuti kampotského pepře obalený jalovcem, olivami a bazalkou.
A hlavně chutnat.