649 Kč
Pro kvalitní hruškovici jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny vyzrálé hrušky. Využívají se pozdní odrůdy hrušek, protože mají vyšší procento cukrů a také mnohem větší množství aromatických látek.
Vyzrálé hrušky kvasí minimálně 60 dnů, bez přístupu vzduchu. Charakteristické a aromatické prvky jsou do destilátu přeneseny díky tomuto pomalému kvašení.
Na přípravu 1l této 50% pálenky je potřeba 10-14kg hrušek.
Pro kvalitní hruškovici jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny vyzrálé hrušky. Využívají se pozdní odrůdy hrušek, protože mají vyšší procento cukrů a také mnohem větší množství aromatických látek.
Vyzrálé hrušky kvasí minimálně 60 dnů, bez přístupu vzduchu. Charakteristické a aromatické prvky jsou do destilátu přeneseny díky tomuto pomalému kvašení.
Na přípravu 1l této 50% pálenky je potřeba 10-14kg hrušek.