549 Kč
Po první destilaci následuje druhá, takzvaná redestilace, a to již se směsí jalovce, bylin a koření. Směs se několik dní maceruje v čistém chuťově neutrálním obilném lihu, vyrobeném z pšenice pěstované na území České republiky. Kořenící směs je sestavena dle ověřené receptury. Trvalo několik let vypiplat poměr jalovcových bobulí, citrusů, koriandru, divokých mandlí, tropických květů, anděliky a mnoha dalších botanických ingrediencí.
Tak se docílilo vyvážené nahořklé chuti, typické pro genever.
Po první destilaci následuje druhá, takzvaná redestilace, a to již se směsí jalovce, bylin a koření. Směs se několik dní maceruje v čistém chuťově neutrálním obilném lihu, vyrobeném z pšenice pěstované na území České republiky. Kořenící směs je sestavena dle ověřené receptury. Trvalo několik let vypiplat poměr jalovcových bobulí, citrusů, koriandru, divokých mandlí, tropických květů, anděliky a mnoha dalších botanických ingrediencí.
Tak se docílilo vyvážené nahořklé chuti, typické pro genever.