315 Kč
Marysabel Caballero a Moises Herrera. Jejich rodina se věnuje pěstování kávy přes čtyři generace a dnes vlastní více než 17 farem. Právem se řadí ke špičce producentů výběrové kávy z Hondurasu.
Moises začal produkovat naturálně a experimentálně zpracované kávy asi před 3 lety, zpočátku pouze malé loty o 30 pytlích. Moises v průběhu let tvrdě pracoval na zdokonalení procesu. Tento microlot pochází z farmy El Campo a byl zpracován anaerobní promytou metodou. Po anaerobní fermentaci se káva promyje a vytřídí klasickým způsobem, což se ve výsledném šálku projeví čistější strukturou chutí a vyšší ovocnou sladkostí.
Marysabel Caballero a Moises Herrera. Jejich rodina se věnuje pěstování kávy přes čtyři generace a dnes vlastní více než 17 farem. Právem se řadí ke špičce producentů výběrové kávy z Hondurasu.
Moises začal produkovat naturálně a experimentálně zpracované kávy asi před 3 lety, zpočátku pouze malé loty o 30 pytlích. Moises v průběhu let tvrdě pracoval na zdokonalení procesu. Tento microlot pochází z farmy El Campo a byl zpracován anaerobní promytou metodou. Po anaerobní fermentaci se káva promyje a vytřídí klasickým způsobem, což se ve výsledném šálku projeví čistější strukturou chutí a vyšší ovocnou sladkostí.