Žádné produkty v košíku.
Žádné produkty v košíku.
463 Kč
Vyhlášené toskánské Rosso di Montalcino – 100% Sangiovese, tradiční odrůda pro daný region. Fermentace probíhá v nerezových tancích za teploty 18-26 stupňů. Dvakrát denně je víno promícháváno a mačkáno, čímž je docíleno velmi intenzivního uvolňování barviva a jemných taninů ze slupek. Po 16-18 dnech je fermentace ukončená, víno zraje v dubových sudech po dobu minimálně 12 měsíců, následně dozrává v lahvi ve sklepě vinařství dalších 6 měsíců. Aroma je intenzivní s tóny zralého červeného ovoce a dotekem hřejivého koření. Chuť je hřejivá, plná, s jemnými taniny. Perfektně doprovodí například zrající sýry nebo pečenou drůbež. DOC. Vůně červené bobuloviny, kořeněná, tóny lékořice. Chuť hřejivá, plná, lehké taniny. Doporučujeme k pečená masa, zrající sýry.
Cookie | Délka | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |