349 Kč
Anai Dalila vlastní čtyři hektary půdy určené pro pěstování kávy odrůdy Bourbon, Caturra, Geisha, Catuai a Pache. Anai farma je položena v pěstitelské oblasti s vysokou celoroční vlhkostí, ideální nadmořskou výškou a bohatou, úrodnou půdou.
Kvůli omezenému množství sběračů dostupných v regionu musí v hlavní sezóně sklízet celá rodina. Anai a její muž Arturo jsou tak zapojení v celém procesu od sběru až do zpracování kávy. Již několik let společně experimentují s novými způsoby zpracování.
Třešně jsou po sesbírání očištěné v čerstvé vodě, poté oslupkované a uložené v plastových pytlích ve stínu po dobu 24 – 36 hodin. Poté je káva přenesena na plochy určené k sušení. Na požadovanou zbytkovou vlhkost se káva suší 9 dní.
Anai Dalila vlastní čtyři hektary půdy určené pro pěstování kávy odrůdy Bourbon, Caturra, Geisha, Catuai a Pache. Anai farma je položena v pěstitelské oblasti s vysokou celoroční vlhkostí, ideální nadmořskou výškou a bohatou, úrodnou půdou.
Kvůli omezenému množství sběračů dostupných v regionu musí v hlavní sezóně sklízet celá rodina. Anai a její muž Arturo jsou tak zapojení v celém procesu od sběru až do zpracování kávy. Již několik let společně experimentují s novými způsoby zpracování.
Třešně jsou po sesbírání očištěné v čerstvé vodě, poté oslupkované a uložené v plastových pytlích ve stínu po dobu 24 – 36 hodin. Poté je káva přenesena na plochy určené k sušení. Na požadovanou zbytkovou vlhkost se káva suší 9 dní.